Afval stickers kopen.

Afvalstickers. Ideaal om prullenbakken en containers te labelen. Op deze manier kunt u meteen zien in welke bak bepaalde afval/materialen moet gooien. Wij bieden een breed assortiment aan voor een lage prijs!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Stickers en stickermateriaal van Afval-Sticker

Als professionele speler op gebeid van stickers en zelfklevende materialen maken wij gebruik van vele soorten materialen. Het type stickermateriaal of plakfolie hangt af van de toepassing van het product. Na vele jaren ervaring op gebied van stickers en plakfolie kunnen we het meest optimale materiaal bieden. In samenspraak en ontwikkeling met onze toeleveranciers. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn wit vinyl en transparant gespiegeld.
 

Wit vinyl (ongespiegeld)

Wit stickermateriaal waarbij het beeld leesbaar/ongespiegeld bedrukt is.
Onze vinyl stickers op wit materiaal bieden het meest optimaal resultaat doordat ze een perfecte witheid hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur. Ook is het 100% dekkend waardoor de ondergrond, waar de sticker opgeplakt wordt, niet meer zichtbaar is.

Transparant gespiegeld

Transparant stickermateriaal waarbij het beeld onleesbaar/gespiegeld bedrukt is. Dit kunt u aan de binnenzijde van het raam plakken zodat het vanaf de buitenzijde leesbaar is.
Onze stickers op helder transparant materiaal bieden het meest optimale resultaat doordat ze een perfecte structuur hebben. Hierdoor is de full-color bedrukking maximaal van kleur. De stickers op helder transparant zijn niet dekkend. Waardoor de ondergrond, waar de sticker opgeplakt is, deels zichtbaar blijft (afhankelijk van bedrukking).

Beide materialen zijn UV- en outdoor bestendig. Ook is het materiaal en onze ontwikkelde inkt waterafstotend en goed bruikbaar in warme en vochtige ruimtes.
 

Plakken & verwijderen van de stickers

Ook de belijming/kleving is doorontwikkeld. Ondanks de tackwaarde (hoge kleefkracht) is de sticker gemakkelijk te verwijderen, ook na lange tijd. Dit zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen. Alle materialen die Stickermagnaat gebruikt is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.